Anna Van Dijk


In de duinenAl sinds mijn vroege jeugd werd ik door mijn ouders meegenomen naar het strand en de duinen. Elke keer via een ander pad en elke keer op avontuur. Ik leerde over de natuur, over schelpen en dieren, en over het ontdekken van mooie plekken.

Bij het werken aan mijn eindproject heb ik mijn passie voor architectuur, natuur en ontwerp kunnen combineren. Ik heb een hotel ontworpen waar innovatie en duurzaamheid samenkomen. Waar zeewier, schelpen, zand en water de gebruikte materialen zijn. De architectuur weerspiegelt de golven van de zee en de duinen. Dat vormt samen een organisch geheel. Mijn hotel omarmt en respecteert de natuur. Een beschermde omgeving, die gekoesterd moet worden.


Vanuit je kamer kun je de natuur zien, voelen en horen. De stilte, de rust, de wind en zon omringen je. Het is een plek waar je kunt slapen en heerlijk kunt eten in het restaurant. Vanaf het terras zie je in de verte de zee. Terwijl de zon langzaam in de zee zakt, streelt een zacht briesje je haren. Je voelt je vrij en volkomen ontspannen.


Anna van Dijk
@anna.interieur
annavandijk01@gmail.com
‹ back to the graduates