Elif KaraoĞlu


ReRooted

Mijn collectie weerspiegelt mijn diepe connectie met de natuur. Met behulp van bedrukte stoffen en verschillende textiel toepassingen breng ik mijn persoonlijke herinneringen aan de natuur tot leven. Ik speel met werkelijkheid en verbeelding, waarbij ik textiel transformeer tot unieke kledingstukken. Het resultaat is een bijzondere collectie die mensen uitnodigt om de kracht en schoonheid van de natuur te ervaren.

Ik ben gefascineerd door de sterke band tussen de mens en de natuur. Met mijn collectie wil ik anderen inspireren om verbinding te maken met de natuur en de positieve invloed ervan te ervaren. Door mijn eigen herinneringen en emoties in mijn ontwerpen te verwerken, creëer ik een authentieke en persoonlijke beleving. Het delen van deze collectie stelt anderen in staat om geraakt te worden en geïnspireerd te raken.

Ik heb mijn eigen herinneringen aan de natuur omgezet in aquarellen, vilten en breiwerk, die dienen als basis voor mijn ontwerpen. Ik experimenteer met overlappende beelden, onscherpte en abstracte vormen om de vervaging van herinneringen en de vluchtige aard ervan te symboliseren. Door gelaagdheid, textuur en kleur toe te passen, creëer ik een diepgaand visueel effect.Elif Karaoğlu
Elifkaraoglu94@gmail.com
@e.lifka‹ back to the graduates