Fallencia Prajasemita


Soul Talk Movement


Soul Talk movement is een nieuwe beweging om de dialoog aan te gaan over gespreksonderwerpen waar een taboe op ligt, op een laagdrempelig manier. En om gesprekken te voeren over hoe het echt met jou gaat. Waar word je blij van, tegen welke moeilijkheden loop je aan?


    


Op lunch en brunch events waar komen geïnteresseerden samen om hun gevoel, gedachtes en inzichten te delen. Het doel hiervan is om de kracht van luisteren te ervaren. Wat voor effect heeft luisteren op een ander? Kan een ander die luistert je helpen bij het nemen van moeilijke beslissingen? Welke tools heb je nodig waardoor het effectief luisteren zal ontstaan?

De omgeving is zo ontworpen dat iedereen zich comfortabel en warm voelt. Het belangrijkste in de praatsetting is dat iedereen er mag zijn en dat je als individu een toegevoegde waarde bent in de praatgroep. De gesprekken zijn laagdrempelig omdat ze overal kunnen plaatsvinden. Op scholen, of in de horeca; niet in een instelling.Ik geloof dat je niet alleen staat in het leven. Groeien en ontwikkelen doen we vaak door boeken te lezen of door te investeren in een coach. Ik geloof dat communiceren en luisteren geschikte tools zijn als basis om je te ontwikkelen en betekenisvolle relaties op te bouwen. De inzichten en perspectieven van anderen kunnen een verrijking zijn voor je eigen kennis, maar ook het delen van je eigen wijsheid levert reflectie op over hoe je op dit moment in het leven staat, en tegelijk een inspiratie zijn voor anderen. Kortom: de Soul Talk Movement is wijsheid delen met elkaar.
Fallencia Prajasemita
soultalk.clubnl@gmail.com
@soultalk.movement
‹ back to the graduates