Jade Schoone


Chocoboost


De afgelopen jaren hebben studenten door Covid-19 heel wat moeten doorstaan. Ze voelden zich eenzaam en futloos. Het switchen van fysiek naar online en nu weer fysiek onderwijs was wennen. Ook door het oplopen van het coronavirus hebben veel studenten concentratieproblemen ontwikkeld. Voor mij is dit een actueel thema omdat het dicht bij mezelf ligt; ik moest weer erg wennen aan het volledige fysieke onderwijs en ik kon mij vaak moeilijk concentreren. Mijn onderzoeksvraag is daarom: ‘Hoe help ik studenten om hun concentratie tijdens het leren en in de les te behouden en op welke manier spreek ik deze doelgroep aan?’.
Hier is mijn onderwerp ‘brainfood’ in combinatie met een guerrilla campagne uit ontstaan. Brainfood is voeding die stoffen bevat waar je brein een
boost van krijgt. Voorbeelden van die producten zijn pure chocolade, aardbei, blauwe bes en walnoot. Pure chocolade zorgt voor een gelukkig gevoel, aardbei versterkt de weerstand, blauwe bessen zorgen voor meer concentratie en walnoten zorgen voor een relaxed gevoel en verminderen stress.

Het merk Chocoboost bestaat uit pure chocolade die steeds gecombineerd met één van de brainfoods aardbei, blauwe bes of walnoot. Hieruit zijn
drie productlijnen ontstaan: weerstand, concentratie & anti-stress. De verpakkingen zijn er in verschillende formaten, om op die manier de boost te kunnen kiezen die je op dat moment nodig hebt. Chocoboost is in een kleurrijke, speelse stijl ontworpen en wordt op een verrassende manier aangeboden.

Jade Schoone
Jadeschoone.00@gmail.com
@jadedoescreate


‹ back to the graduates