Romy Buitelaar


Three Senses


Wie

Ik ben Romy, ik ben afgestudeerd als een grafisch vormgever maar besloot daarna een andere richting te kiezen. Ik ben packaging design gaan doen en uit mijn comfort zone gestapt. De afgelopen twee jaar heb ik me meer verdiept in wat ontwerpen is en wat een ontwerpproces kan betekenen voor je eindproduct. Ik leerde om ontwerpen niet te snel af te ronden maar de betekenis erachter te onderzoeken. Nu neem ik jullie mee in mijn eindexamenproject over reuk- en smaakverlies door Corona.
Wat

Mijn eindproject gaat over het reuk- en smaakverlies door Corona. Ik heb dit onderwerp gekozen omdat mijn moeder hier dagelijks mee te maken heeft.
Waarom

Mijn doel is om mensen te stimuleren bij een dagelijks reuktraining. Hiervoor heb ik een productlijn ontwikkeld. Ik ben er tijdens mijn onderzoek achter gekomen dat veel mensen twee keer per dag aan een flesje ruiken niet stimulerend vinden. Daarom maak ik een cosmeticalijn met producten die mensen al dagelijks gebruiken. Door het toevoegen van structuur maak ik mijn product nog interessanter. Structuur heeft namelijk extra invloed op je beleving en zo krijg je sneller je reuk en smaak terug. Ik hoop jullie te inspireren met mijn producten!Life is better when you can taste and smell good!

Romy Buitelaar
@three_senses
@romys_studio
@romys_photostudio‹ back to the graduates