Anne
van der laanLit-ter
Wat een ergernis, al dat afval op de grond. Wat denk jij dat ik hier allemaal wel niet van vind? Weet jij hoe slecht afval is voor onze gezondheid? Wist jij dat al het vuilnis dat jij op de grond gooit uiteindelijk weer terug op jouw bord belandt? Ik ga jou helpen om dit te voorkomen!

Wie ben ik?

Ik ben iemand die jou doet nadenken over jouw gedrag. Ik ben degene die jouw ongewenstegedrag doet veranderen in gewenst gedrag. Omdat het niet langer zo door kan blijven gaan.Ik ben er omdat afval niet in het straatbeeld thuishoort. Ik ben het gezelschap dat je somsbuiten mist en jou een huiselijk gevoel kan geven.


Hoe ga ik dit doen? Nou, als je jouw afval bij mij weggooit word je beloond. Waarmee word jebeloond? Dat is nog een verrassing, maar je merkt het vanzelf wanneer jij goed bezig bent. Probeer maar! Kom je even gezellig bij mij zitten? Weet je waar je nu in zit? Dit is je eigen afval. Maar maak je vooral geen zorgen hoor, als jij hierover na gaat denken ben ik straks niet meer nodig. Dan kun jij dan ook buiten op een schone stoel zitten. Misschien wel eentje gevuld met schone lucht!

Contact
anne11augustus@hotmail.com
AcvdL_x
katu-styling.webnode.nl
pinterest.com/anne11augustus