Cansu
YildirimPlan X

Thuiswerken met corona


Wie of wat ben ik? Ik ben een hulpmiddel in tijden van nood. Ik ben er voor iedereen, ik pas in elk huis. Ik ben behulpzaam tijdens de lockdown. Ik help jou of jullie bij het werken en studeren vanuit huis. Dankzij mij kunnen jullie je goed concentreren. Je kunt mij zowel alleen als met z’n tweeën gebruiken.


Ik besta uit meerdere onderdelen, die ervoor zorgen dat je het overzicht behoudt. Zodat jij alles kunt vinden wanneer je dat nodig hebt. Dankzij mij kun je stap voor stap aan de slag.


Ik ben van hout. Gesloten ben ik een bescheiden formaat, open ben ik ruim. Ik ben gemakkelijk verplaatsbaar, zet mij maar neer waar je mij wilt hebben, dan ben ik er voor je. Ik ben HET, ik ben Plan X. Ik ben wat jullie nodig hebben tijdens een lockdown. Zo helpen we elkaar!

Tijdens de corona pandemie moeten steeds meer mensen vanuit huis werken, studeren of thuisonderwijs geven. Mensen met een gezin hebben een plek nodig waar ze allemaal rustig hun werk kunnen uitvoeren. Het gebeurt nu vaak dat kinderen en volwassenen in dezelfde kamer werken. Ze werken op de grond, op bed, op de bank of aan de keukentafel. Voor kinderen met ADD is dat extra lastig. Daarom heb ik een ontwerp gemaakt dat een rustige werkplek in huis biedt, specifiek voor kinderen met ADD en hun gezinsleden.

Ik besta uit meerdere onderdelen, die ervoor zorgen dat je het overzicht behoudt.
Contact

Naam: Cansu Yildirim
E-mail: c.h.yildirim14@gmail.com