Feline
BosReflection SleeveReflection Sleeve: het begon met een proefje met water, zonnebloemolie en een gekleurde lichtslang. Er ontstond een bijzondere reflectie van het licht in de olie.

Met reflectie als startpunt ben ik daar mee verder gegaan. Mijn onderzoeksvraag was dan ook: Hoe creëer ik een nieuwe kijkervaring door middel van reflectie?

Reflectie creëer ik door gebruik te maken van transparante buizen en flexibele siliconen lichtslangen. De serie hanglampen bestaat uit transparantie buizen in drie verschillende maten. Daar gaat een siliconen slang doorheen in een herhalende vorm. De reflectie ontstaat dan doordat het licht schijnt op de transparante buizen en zich weerkaatst naar de andere kant van de buis.


 

Het was fascinerend om te ontdekken hoe ik door middel van de lichtslang vormen kon maken in de buizen, waardoor er bij elke lamp verschillende vormen van reflectie ontstaan.

De reflectie die elke keer veranderd door het standpunt waaruit je naar de lampen kijkt veroorzaakt steeds een nieuwe kijkervaring.
  Contact

   Naam: Feline Bos
   Tel: 06-18280857
   Email: felinebos1998@gmail.com
   Instagram: felinebosx