Gwen
de Krijger


EERLIJKHEID MET GEMAK


BEVAT
EERLIJKHEID MET GEMAK

Ondanks dat er volgens deskundigen geen groei gemeten is in het aantal personen met overgevoeligheid voor voedingsstoffen, zijn er steeds meer mensen die bepaalde stoffen uit hun lichaam willen weren. Nederland telt 170.000 veganisten en 500.000 mensen met een voedselallergie. Allergenen en voedingswaardes zijn dus essentiële factoren, die nu vaak onopvallend vermeld worden.

Hier moet verandering in komen. Ik wil consumenten eerlijkheid bieden door te waarschuwen voor allergische reacties. Deze waarschuwingen worden pontificaal op mijn verpakkingen weergegeven. Uit onderzoek hiernaar blijkt dat bepaalde signaalkleuren je aandacht opeisen. Als een pauw die door zijn prachtig gekleurde veren de aandacht van een partner trekt, proberen deze signaalkleuren in onze omgeving ook onze aandacht te trekken.

Bij het merk Bevat wordt je aandacht getrokken door de juiste balans tussen informatie en esthetiek. Bevat maakt geen gebruik van misleidende afbeeldingen en vertelt je een eerlijk verhaal aan de hand van essentiële informatie over de gebruikte ingrediënten.