Kelly
Adriaansen


GOSHGosh. {tw.} [uitspraak]

< Uitroep waarmee je uiting geeft aan bewondering,

  verbazing en plotselinge blijdschap >

Voorbeeld: ‘Oh my Gosh! dat is gaaf!Wat veel mensen niet weten is dat fruit een positieve werking heeft op seksuele processen in het menselijk lichaam. Zo is wetenschappelijk onderzocht dat meloen en banaan, libido opwekkend werken en citrusvruchten bijdragen aan de ontwikkeling van de eicel.

Voor mijn afstudeer project ben ik in het hoofd van de consument gedoken. Ik heb me verdiept in wetenschappelijke onderzoeken over hoe het menselijke brein te werk gaat, om zo mijn ontwerpen meer betekenis te geven. Hoe komt het dat we kiezen waarvoor we kiezen?

Vanuit neuro-onderzoeken is gebleken dat we 95% van de keuzes onbewust maken. In deze onbewuste processen speelt onze voortplantingsdrang en emotie een grote rol.

Tijdens de quarantaine periode werd ik meer dan ooit geconfronteerd met het feit dat ik er een niet al te gezond eetpatroon op na houdt. En wat bleek? Slechts 3% van de jong volwassenen in Nederland komt aan hen dagelijks aanbevolen portie fruit, volgens een onderzoek van het Ministerie van Volksgezondheid.

Als student packaging en branding heb ik er daarom voor gekozen een merk vorm te geven waarbij ik deze doelgroep op een andere manier kennis laat maken met fruit. Fruit is niet langer álleen gezond, maar is ook nog eens bevorderlijk voor je seksleven.