Ramon
NelissenMeer en minder


Ik wil meer, maar tegelijk ook minder, maar van wat? Met meer bedoel ik functioneel; in de praktijk en in de visie. Er meer uit halen dan erin zit. Daar streef ik naar.

Terug op de vraag van minder; ik wil minder spullen die in de weg staan en niet lang meegaan. Dit verlangen bracht mij op het idee van ‘Stool Up’. Toepasbaar in kleine en in grote ruimtes.

Niet één meubel, maar vijf meubels in één. Samen vormen ze een kleine bijzettoren. Door hun compacte vorm nemen ze maar weinig ruimte in. Indien nodig kunnen ze individueel worden ingezet als tafeltjes of krukjes. Heb je vrienden over de vloer, creëer dan in een handomdraai extra zitplaatsen. Handig toch? De mogelijkheden zijn eindeloos. Op- en afstapelen, afhankelijk van de situatie. Een statafel? Geen probleem. Extra opslag? Ook zo gedaan. Bijna zo licht als een veer, maar dan gemaakt van fineer. Kurk speelt hier ook een rol. Samen zijn ze ijzersterk.

Erop zitten kan, erbij zetten kan, alles kan. Als je meer ruimte nodig hebt bewaar je ze weer in elkaar, net alsof ze uit één stuk bestaan. Hiervan wil ik meer, en tegelijk minder van te veel.

                  Contact

                         Naam: Ramon Nelissen
                         Email:ramonnelissen@hotmail.com
                         Instagram:ramon_nelissen