Sanne
de ZoeteNo Nuts


Een product zonder risico’s.


Al sinds ik 6 maanden oud ben leef ik al met een voedselallergie voor pinda's, noten en eieren. Niet alleen ik, ook veel andere consumenten leven hiermee. En dat is best zwaar. En als je op het 6e niveau zit van een notenallergie, is het zelfs dodelijk. Het continu moeten lezen van verpakkingen wordt vermoeiend en er worden door bedrijven best vaak fouten bij gemaakt. Vooral als het gaat om de melding 'sporen van noten’ of ‘kan in een bedrijf worden gemaakt waar ook noten worden verwerkt’. Het brengt zoveel risico's met zich mee, dat je het niet meer vertrouwt om bepaalde producten te kopen.

En dit moet stoppen!Mijn eindproject is het merk No Nuts. Het merk focust zich op de allergenen, door ze naar de voorkant van het etiket te brengen. Dit scheelt veel leestijd en je hebt meer zekerheid en vertrouwen in het product.

Het merk No Nuts is 100% gegarandeerd vrij van noten en pinda’s, maar focust zich ook op de andere allergenen zoals; soja, gluten en nog veel meer! Hierin is No Nuts uniek. No Nuts is begonnen als een ijs merk maar ontwikkelt ook andere producten, zoals donutballetjes. Vanuit mijn ervaring is het heel lastig om schepijs en donutballetjes te kopen omdat er altijd ‘sporen van noten’ op het etiket vermeld staat. Vandaar: No Nuts! Een product zonder risico’s.


No Nuts! een product zonder risico’s
Contact
Naam: Sanne de Zoete
Tel: 06-10884894
Email: sanneblue2000@gmail.com
Instagram: sdz_graphicdesign
LinkedIn: Sanne de Zoete